ČEPKELIAI – DZŪKIJA Paslaugos Kaip taisyti dažniausiai pasitaikančias iPhone problemas?

Kaip taisyti dažniausiai pasitaikančias iPhone problemas?

0 Comments


Iliustracija: https://unsplash.com/photos/a-cell-phone-sitting-on-top-of-a-black-table-2h1Bsi24_mU 

Greitas baterijos išsikrovimas ir lėtas veikimas

Vienas iš dažniausiai pasitaikančių iPhone 13 naudotojų nusiskundimų yra greitas baterijos išsikrovimas. Jei pastebite, kad jūsų telefonas išsikrauna greičiau nei įprastai, pirmiausia patikrinkite, kurios programėlės naudoja daugiausiai energijos. Eikite į Nustatymai > Baterija ir peržiūrėkite baterijos naudojimo ataskaitą. Taip pat galite išjungti fono programėlių atnaujinimą, sumažinti ekrano ryškumą arba įjungti žemų energijos sąnaudų režimą. Kartais iPhone 13 gali pradėti veikti lėčiau nei įprastai. Tai gali atsitikti dėl perpildytos atminties arba daugelio fone veikiančių programėlių. Norėdami pagerinti veikimo spartą, pabandykite ištrinti nereikalingas programėles ir duomenis. Taip pat galite išjungti automatinį programėlių atnaujinimą ir išvalyti naršymo istoriją bei talpyklą. Jei šios priemonės nepadeda, galbūt verta atkurti gamyklinius nustatymus, tačiau nepamirškite prieš tai pasidaryti atsarginę kopiją. Daugiau patarimų ir pagalbos galite rasti apsilankę Bite.lt.

Programinės įrangos ir jautrumo jutiklio problemos

Kartais iPhone 13 gali susidurti su programinės įrangos problemomis, tokiomis kaip programėlių strigimas ar netikėti išsijungimai. Pirmasis žingsnis sprendžiant šias problemas yra programinės įrangos atnaujinimas. Eikite į Nustatymai > Bendrieji > Programinės įrangos atnaujinimas ir įdiekite naujausią iOS versiją. Jei problema išlieka, galite pabandyti išjungti ir vėl įjungti įrenginį arba atlikti priverstinį perkrovimą. Kai kurie iPhone 13 naudotojai gali susidurti su jautrumo jutiklio problemomis, pavyzdžiui, kai ekranas nereaguoja į prisilietimus arba veikia netinkamai. Tokiais atvejais pirmiausia išvalykite ekraną ir įsitikinkite, kad nėra apsauginės plėvelės ar dėklo, trukdančio jutikliui. Taip pat galite pabandyti atstatyti jutiklio nustatymus, eidami į Nustatymai > Prieinamumas > Jutiklinė ir išjungti „3D Touch“ arba „Haptic Touch“.

Kreipkitės į specialistus

Dažniausiai pasitaikančias iPhone 13 problemas galima išspręsti keliais paprastais žingsniais. Nesvarbu, ar tai būtų baterijos greitas išsikrovimas, lėtas veikimas, programinės įrangos problemos ar jautrumo jutiklio sutrikimai, svarbu išbandyti įvairius sprendimus prieš kreipiantis į techninę pagalbą. Atnaujinkite programinę įrangą, valdykite programėles ir duomenis bei išbandykite atkūrimo parinktis. Jei problemos išlieka, Bite.lt siūlo platų paslaugų ir patarimų spektrą, kad jūsų iPhone 13 veiktų nepriekaištingai. Apsilankykite svetainėje ir raskite reikiamą pagalbą bei paslaugas.